Smartlog v3 » SKILSMISSETANKER » TOM OG TRÆT
Opret egen blog | Næste blog »

SKILSMISSETANKER

- et forhold i krise og muligvis slut -

TOM OG TRÆT

6. Dec 2006 23:39, skilsmissetanker

Sidder tom og træt og vil gerne skrive om det hele, men det er som om jeg er blokeret.Mit hovede er fyldt op og jeg er bange for at gå helt i stå. Jeg ORKER bare ikke noget som helst lige nu. Mon ikke det er for mig nu, som det var for "C" da hun i foråret blev sygemeldt på grund af stress?

Jeg har læst de kommentarer der er kommet i denne blog (og tak for dem). Velmenende råd om terapi og tilkendegivelser om at "C" er en "vanskelig dame at danse med"
Ja gu' er hun så, men I læser jo også kun min version af denne krise, som vi er inde i. Måske er jeg umulig - som hun siger. Hvor jeg dog hader når jeg flæber og "hælder vand ud af ørerne"

Bla bla. Ikke særligt konstruktivt indlæg, men igen - det er hvad der er - eller ikke er -  i mit hovede nu.

Hvad mon der står i denne blog om et år?? Står der over hovedet noget?

Kommentarer

  1. kriss
    7. Dec 2006 08:20
    1

    Der skal jo altid to til at ødelægge et forhold, så selvfølgelig er det ikke kun "C"'s skyld - men der skal altså også to til at reparere et forhold - og vil hun ikke være med til det - så er der jo problemer, du kan ikke gøre det selv!! - ved hun at du holder alkohol pause? - jeg ved fra mig selv at jeg også kan blive vældig vred når jeg føler mig dårligt behandlet - og sige grimme ting, men jeg falder jo altid ned igen - ikke at jeg fortryder at jeg blev gal - for ind i mellem er det bare for meget. Men derfor kan man jo godt falde ned - hvis du nu kan "fange" hende på det tidspunkt - give hende en buket blomster, sige at du gerne vil have at i nærmer jer hinanden og er beredt få at prøve at få det til at fungerer.....

Arkiv